Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Με τα παιδιά μας επισκεφθήκαμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Πολλές πληροφορίες, πολλές απορίες, πολλές εικόνες. Φύγαμε μαγεμένοι ! ! !


Υπαίθριο Σκάκι

Μικροί σκακιστές εν δράσει Ευχαριστούμε πολύ τον Σκακιστικό Όμιλο Νέας Φιλαδέλφειας (Σ.Ο.Ν.Φ.) που μας παραχώρισε το υπαίθριο σκάκι του Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας !


Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Παγόσμια ημέρα ΄΄ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΄΄ όλοι μαζί δημιουργήσαμε έξω απο το χώρο του σχολείου, μια γωνιά για να βρίσκουν φαγητό και νερό οι γατούλες και τα σκυλάκια που περνούν Η χαρά μας μεγαλύτερη όταν είδαμε τον πρώτο επισκέπτη   


Επίσκεψη στην Πολεμική Αεροπορία

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο στο Τατόϊ Ένα μουσείο μια ιστορία ,


Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Athens Olympic Museum / Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με θέμα Ακούω, Αγγίζω, Μαθαίνω Τα παιδιά γνωρίσανε τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα και τον εξοπλισμό τους μέσα από αισθητηριακά παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες. Ένα ξεχωριστό και σύνχρονο μουσείο ! ! !


26 χρόνια “Ήλιος”

Όμορφες στιγμές , από το πάρτυ γενεθλίων του σχολείου μας ! !


Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Μουσείο

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στην Παλλήνη Ο πυροσβέστης Κος Χρήστος Καραχρήστου μας έδωσε πολλές πληροφορίες για την ιστορία της πυροσβεστικής. Είδαμε στολές , κράνη , οχήματα και φύγαμε ενθουσιασμένοι και έχοντας στην κατοχή μας το δίπλωμα του ”μικρού Πυροσβέστη.          


Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Στιγμές από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου


Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια

μύρισαν Χριστούγεννα μικρά χεράκια δημιουργούν μπισκοτάκια ! ! !


Δράση Αγάπης 2023

Αγαπημένα μας, Παιδιά, γονείς, φίλοι και καλοί συνεργάτες του ΄΄ ήλιου΄΄, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε έναν έναν ξεχωριστά, για την προσφορά , την αγάπη , την μεγάλη καρδιά και τη συμμετοχή σας στο ‘’ Γεύμα Αγάπης ’’ . Το αποτέλεσμα της δράσης μας ήταν το εξής : Ετοιμάστηκαν 296 δέματα που περιείχαν , φαγητό – ψωμί – φρούτα –

Περισσότερα